Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

WILLA BUGAJ ZAPRASZA DO ŁEBY, WYSOKI STANDARD POKOI W DOBREJ CENIE

Adres obiektu Błękitna 4, 84-360 Łeba
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 5 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 4.4
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

M.K.T Kijoch,
Dodano: 2016-04-06
Pobyt od: 2015-07-13 do 2015-07-17 IP: xx.254.225.114
 
 
 

Polecam bardzo serdecznie, czysto , schludnie, miło , cichutko i można naprawdę wypocząć z dziećmi😃 Jeszcze raz polecam i pozdrawiam


 
 

Drzewo
Dodano: 2014-04-27
Pobyt od: 2013-06-27 do 2013-07-10
 
 
  

Godne polecenia. Czyściutko, milutko i spokojnie.Bardzo miła obsługo , a przejść się kawałeczek do morza to też przyjemność.


 
 

Karolina
Dodano: 2013-08-28
Pobyt od: 2013-08-13 do 2013-08-16
 
 
    

Komfortowo urządzony pensjonat. Pokój, który zamieszkiwaliśmy razem z 5-cio miesięcznym synkiem miał aneks kuchenny i można było w wygodny sposób przygotować jedzenie dla dziecka, no i oczywiście dla nas. Łazienka czyściutka, podobnie pokój-bardzo "domowo". Dla nas plusem jest lokalizacja, trochę oddalona od centrum, co gwarantowało ciszę i spokój.Wózek dla dziecka bezpiecznie można zostawić na parterze. Mili właściciele, służący pomocą w razie potrzeby. Polecam:)Karolina z rodzinką


 
 

Andrzej
Dodano: 2013-08-22
Pobyt od: 2013-07-15 do 2013-07-21
 
 
    

Bardzo ładny , godny polecenia pensjonat. Czysto i przyjemnie, obsługa na wysokim poziomie, miejsce do grillowania w ogrodzie, parking na terenie posesji, pokoje z balkonami, cicho i spokojnie, można naprawdę wypocząć . Andrzej.


 
 

AS
Dodano: 2013-08-14
Pobyt od: 2013-07-19 do 2013-07-25
 
 
   

Super obiekt, oddany w tym roku do użytku. Przestronne , czyste pokoje wyposażone na wysokim poziomie . Bardzo mili gospodarze, miejsce godne polecenia. AS


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Łeba w przewodniku

Muzeum Erotyki w Łebie

Muzeum Erotyki w Łebie

Niepozorny lokal przy ulicy Morskiej w Łebie kryje przedmioty, jakich nie znajdziemy w takiej ilości nigdzie w Polsce. Mieści się tam Muzeum Erotyki.

Słowiński Park Narodowy

Polska pustynia nad brzegiem morza

Piasek, wysokie wydmy i uboga roślinność. Taki opis kojarzy się z afrykańską pustynią, tymczasem podobny krajobraz jest niemal na wyciągnięcie ręki.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie