Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

WILLA BUGAJ ZAPRASZA DO ŁEBY, WYSOKI STANDARD POKOI W DOBREJ CENIE

Adres obiektu Błękitna 4, 84-360 Łeba
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 4.5
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-3 z 3

 
 

Isabella Swientek
Dodano: 2018-03-13
Pobyt od: 2017-07-15 do 2017-07-24 IP: xx.130.81.44
 
 
    

Wspaniali gospodarze ;) czysto milo i spokojnie Godne polecenia. Bylismy w tamtym roku w tym znowu jedziemy.


 
 

Andrzej
Dodano: 2013-08-22
Pobyt od: 2013-07-15 do 2013-07-21
 
 
    

Bardzo ładny , godny polecenia pensjonat. Czysto i przyjemnie, obsługa na wysokim poziomie, miejsce do grillowania w ogrodzie, parking na terenie posesji, pokoje z balkonami, cicho i spokojnie, można naprawdę wypocząć . Andrzej.


 
 

AS
Dodano: 2013-08-14
Pobyt od: 2013-07-19 do 2013-07-25
 
 
   

Super obiekt, oddany w tym roku do użytku. Przestronne , czyste pokoje wyposażone na wysokim poziomie . Bardzo mili gospodarze, miejsce godne polecenia. AS


Opinie 1-3 z 3

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Łeba w przewodniku

Muzeum Erotyki w Łebie

Muzeum Erotyki w Łebie

Niepozorny lokal przy ulicy Morskiej w Łebie kryje przedmioty, jakich nie znajdziemy w takiej ilości nigdzie w Polsce. Mieści się tam Muzeum Erotyki.

Słowiński Park Narodowy

Polska pustynia nad brzegiem morza

Piasek, wysokie wydmy i uboga roślinność. Taki opis kojarzy się z afrykańską pustynią, tymczasem podobny krajobraz jest niemal na wyciągnięcie ręki.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie